Εκδηλώσεις

Βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή τη περίοδο!

Γίνε χορωδός στο Ναύπλιο…

Ο Δήμος Ναυπλίου είναι ένας δήμος με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες και πρωτοστατεί στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλιέων συμμετείχε το καλοκαίρι στην μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η νέα χορωδιακή χρονιά, λοιπόν, ξεκινά και αν είσαι κάτοικος Ναυπλίου, είτε μικρός, είτε μεγάλος μπορείς να λάβεις μέρος σε κάποια από τις χορωδίες του: Είτε στη νεανική χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου (Choirobics), είτε στο μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου.

Η νεανική χορωδία ιδρύθηκε το 2003 και σε αυτήν μπορούν να πάρουν μέρος νέοι και νέες από 12-25 ετών που εκφράζονται μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, ενώ το μεικτό πολυφωνικό σχήμα το 2006.

Υπεύθυνος διδασκαλίας και στα δύο σχήματα είναι ο Θεοδόσης Αντωνιάδης (πτυχιούχος μονωδίας) και όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε ένα από τα δύο σύνολα μπορούν να έρθουν σε επαφή με το μαέστρο για περισσότερες πληροφορίες (τηλ.6936774018).
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση