Μουσεία

Τα κυριότερα μουσεία που πρέπει οποσδήποτε να επισκευθείτε και να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς του πολιτισμού της Ελλάδας

Μουσείο Ποτοποιίας

Ο Γιάννης Καρώνης ξεκινά το 1840 με ένα ρακοπωλείο στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, το Ναύπλίο. Πέντε γενιές μετά θα δείτε στο Μουσείο της οικογένειας Καρώνη εργαλεία, μηχανήματα, έγγραφα της ποτοποιίας που χρονολογούνται από το 1880 και ύστερα.
Μουσείο Ποτοποιίας
Σάρκα και οστά παίρνει το εγχείρημα του, το 1869, όταν ιδρύει επίσημα την ποτοποιία Καρώνη. Η εμμονή του Γ. Καρώνη στην επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας οδηγεί στη χρήση των καλύτερων ποικιλιών γλυκάνισου και άλλων αρωματικών φυτών, δίνοντας στις επόμενες 4 γενεές την πολύτιμη συνταγή του ούζου Καρώνη που παραμένει έως και σήμερα απαράλλακτη και έχει κερδίσει πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Με το ίδιο πάθος και μεράκι, η πέμπτη πλέον γενιά της οικογένειας συνεχίζει να σας προσφέρει τα μοναδικά αποστάγματα. Στον χώρο, λοιπόν, των εγκαταστάσεων της ποτοποιίας Καρώνη στην Αγία Παρασκευή στο Ναύπλιο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον πρώτο αποστακτήρα της ποτοποιίας και το τιμολόγιο αγοράς του από την Γαλλία και πολλά ακόμα αλλά και να κάνετε γευστικές δοκιμές των προϊόντων της ποτοποιίας.
Ιστότοπος: www.karonis.gr
Διεύθυνση: Αγία Παρασκευή, Ναύπλιο 21100
Τηλέφωνο: +30 27520 24968
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα ύστερα από συνεννόηση
Ετικέτες:

Επιλογή Περιοχής

Βρείτε Ξενοδοχείο

Ενημερωτικά Δελτία

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία και μείνετε ενημερωμένοι

Αναζήτηση